Parel-box

Dag horeca professional!

Wil jij ook elke keer weer je gasten verrassen, prikkelen en inspireren? Dat kan! En wij helpen je daar graag bij. Op Foodl bieden wij een zo groot mogelijk assortiment aan, dat elke dag groeit. Hierin vind je ook unieke en bijzondere producten, leveranciers en initiatieven, ieder met een eigen verhaal: onze parels

Speciaal voor jou hebben wij een box samengesteld waarin verschillende parels te vinden zijn. Zo kun jij eerst zelf kennismaken met deze bijzondere producten. En dat voor een bedrag van €29,95.

Laat je vooral verrassen, prikkelen en inspireren. 
Heb jij hem al besteld?

Aantal boxen over . . .

Boxen verkocht 44%

De Parel-box is . . .

De geselecteerde Parels

Hello wine. Goodbye Sugar!
Pure Zero Sugar wijn is er voor de gast die wil genieten van lekkere producten met minder calorieën.

Amsterdam Tinto is een heerlijke wijncocktail met een mild fris bittertje. Hoog in kwaliteit en laag in alcohol.

De koekies worden gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De koekies worden met uiterst veel zorg en liefde gemaakt in een super sociale omgeving. Dat proef je.

Wil jij ook een Parel-box?

Hij is nu verkrijgbaar in onze shop. Er is een gelimiteerd aantal, dus wees er snel bij!
*De samenstelling van onze parels kan per box verschillen*

Slow Tea is speciaal ontwikkeld voor de momenten die niet lang genoeg kunnen duren. Daar past een thee bij om eindeloos van te genieten.

Al ruim 35 jaar maakt De Wijnmakers hun mosterd – Zwolse mosterd wel te verstaan – middels geheim recept. De mosterd en dressings van De Wijnmakers zorgen voor een echte smaakverrijking van eten.

Coca-Cola Signature Mixers zijn prachtige vintage flesjes met als basis de authentieke smaak van Coca-Cola. De mixers zijn perfect te combineren zijn met dark spirits als rum en whiskey’s.

Glutenvrijtotaal is een groothandel binnen het glutenvrije segment. Proef de glutenvrije kant-en-klare pannenkoeken- of poffertjesmix.
Of probeer de Nairn’s glutenvrije voedzame koekjes.

Stylepoint ontwikkelt merken met de WOW-factor. Ze zijn gespecialiseerd in servies, crystalline glaswerk, tafelpresentatie artikelen, bestek en modulaire buffet systemen. 

Delta Wines is een internationaal georiënteerde marktspeler in wijn. Proef nu twee speciaal geselecteerde wijnen: Lunaria Civitas Pecorino en Paparuda Pinot Grigio.

Galipette is een Franse cider gemaakt van 100% gefermenteerde appelsap, ‘pur jus’. De natuurlijke smaak, aroma en kleur van de appels is te proeven in elke fles Galipette.

Ieder jaar groeien er ‘rietjes’ op graanvelden over de hele wereld. Als rietje krijgen de graanstengels een nieuw leven voordat ze weggegooid worden. Zo is elk rietje handgesneden en gesteriliseerd, klaar om geserveerd te worden in jouw cocktail!

Bud

Bud is ambachtelijk gebrouwen van de beste hopsoorten. De smaak is vervrissend en ‘smooth’; een typisch Amerikaans lagerbier. Bud is in 1876 door Adolphus Busch op de markt gebracht en wordt vandaag nog steeds volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen gebrouwen.

Rodenbach

Rodenbach is een heerlijk fris fruitbier. Geschonken in een aperitiefglas en geserveerd met ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt. Rodenbach is een echte dorstlesser van 3,9% alcohol, gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten.

GinMayo is gebaseerd op Zaanse mayonaise in combinatie met Bobby’s, een fijne en evenwichtige gin die 8 plantaardige ingrediënten bevat. Dit geeft de GinMayo een gastvrije smaak met een ‘feestelijke kick’. Met een alcoholpercentage van 2% word je niet dronken, maar brengt het je lichtjes op gang.

Leffe bier blond is een bier uit de abdij van Leffe in het Belgische Dinant. Het is bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6,6%. Het blondkleurige bier heeft een fruitachtig karakter met een licht bittere finish.

 

Granola van TLANT is biologisch en glutenvrij. Deze handgemaakt e granola van lokale producten is door zijn pure eenvoud zo bijzonder. Alleen zaden, noten, granen en bessen gebakken in een traditionele oven met honing, dadelstroop en een snufje zout. Zonder toevoeging van suikers.

Iets unieks schenken aan jouw gasten doe je met de thee van Dutch Tea Maestro. Deze theeblends zijn samengesteld door één van Nederlands beste thee-sommeliers: Karlijn Dapper. De thee collecties worden zo gecreëerd dat alles met elkaar in harmonie is. Dat zie, ruik én proef je terug in de smaken en uitstraling.