Word leverancier bij Foodl

Jouw producten ook bij Foodl?
Foodl is de eerste open marktplaats in Nederland die directe handel faciliteert voor horeca professionals en leveranciers. Wat dat voor jou betekent? Meteen beginnen met het verkopen van je producten. Ontdek de voordelen van Foodl. 

 

Bepaal zelf het assortiment
Als leverancier bepaal je zelf het assortiment, waarbij er geen limiet is aan het aantal artikelen.
Minimale order waarde
Je bepaalt zelf de minimale order waarde. €0,- is dus ook een optie, wat jij wilt!
Bepaal zelf je netto prijzen
Een aantrekkelijke prijs is belangrijk, reken hier ook logistieke kosten in. Ook is het mogelijk om volumekorting te bieden, zodat horeca professionals een aantrekkelijke prijs krijgen bij afname van grote(re) aantallen.
We denken met je mee
We helpen je graag in alle opzichten. Zo denken we bijvoorbeeld met je mee over jouw marketing, sales en logistiek. Via ons grote netwerk brengen wij je in contact met wie je nodig hebt.
Previous
Next

Logistiek

De logistieke invulling bepaal je zelf. Dit kan via eigen logistiek of die van een partner zijn. Mocht je nog geen logistieke partner hebben dan kunnen wij je in contact brengen met een logistieke dienstverlener uit ons netwerk.

Samen groeien

Naast het verkopen van jouw merk en producten ontwikkelen we graag samen met jou succesvolle sales en marketing activiteiten. We schieten bijvoorbeeld graag mooie plaatjes van jouw producten voor op onze webshop en promoten je via onze social media kanalen. Maar heb je zelf andere gave ideeën over merken, producten, introducties, campagnes of heb je mooie content? Neem dan contact met ons op!

Een plekje op ons digitale schap?

Wij zorgen dat jij maximaal doet waar je goed in bent: mooie en unieke producten maken en aanbieden.
Wil je weten of wij plek hebben op ons digitale schap voor jouw producten? 
Vraag dan vrijblijvend informatie op via de knop hierboven. Tot snel!